• 2024.02.21.: Gyári LYNX könnyűfém felniszett eladó, új GoodYear gumikkal (940-960-850-esre jó)!
  • 2024.01.10.: Phase II-es, tökéletes állapotú, balos első ködlámpa (6 ezer Ft.)!
  • Négy, kék színű 440-460-ra való jó állapotú phase II-re való ajtó eladó, 5 ezer Ft/db áron.

2022.09.01. A portál túl van egy spam és elavult appon keresztül megvalósult bot támadás-sorozaton, amely a nyár folyamán folyamatosan bosszantotta az idelátogató felhasználókat. Sikerült bezárni a kiskaput, új tűzfal és szűrőprogram vigyáz ezentúl a portálra. Mint a kedvenc autónk jelmondatánál, itt is a biztonság mindenek előtt! Következzék most egy pár szokatlan VOLVO reklám, amelyet nemigen láthatott az átlag hír- és reklámfogyasztó!


2022.07.21. Szomorú nap volt az idei július 21-e a magyar youngtimer és veterán volvósok számára. E napon búcsúztattuk az érdi temetőben barátunkat, Barna Lászlót, „nappapit”, aki kedvenc márkánk nagy rajongója és ismerője volt. Tanácsai, türelmes útmutatásai, az általa beszerzett alkatrészek az elmúlt évtizedekben sokszáz VOLVO tulajdonoson segítettek. Összejöveteleinken, találkozók alkalmából mindig sokat tett a jó hangulatért, jó humora, óriási tapasztalata mindannyiunk számára hiányozni fog!

Laci, legyen Neked könnyű a föld!

Barna László és Kati emlékére

2022.02.14.: Az autók adásvétele egy elég gyakori esemény, ehhez a Becsületesnepper ad fogódzót, érdemes megfogadni az intelmeit!


2021. 01.20. Januárban újraéledt a volvo4xx.hu domain és innen már csak egy lépés volt a négyes portál átköltöztetése a megszokott régi domain név alá!


2021.01.21-től elkezdődött a portál költöztetése, az oldalak frissítése és aktualizálása; ez folyamatosan zajlik az aloldalak rendezésével és újraszerkesztésével. A régi fórum felületet kihasználatlanság miatt felszámoltam, az fb felület és a portál „Blog” oldala pótolja ezt.A honlapon szereplő anyagok, képek a “Volvo Car Corporation” és a magyarországi Volvo tulajdonosok szellemi tulajdonát képezik!